Hlavní obsah

Ceny BAFTA 2022: Móda z červeného koberce

V neděli 13. března proběhlo v londýnské Royal Albert Hall slavnostní předávání cen britské filmové a televizní akademie BAFTA. Události se zúčastnilo velké množství mezinárodních celebrit. Jaké šaty si oblékly na tuto mimořádnou událost?

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka Lady Gaga na BAFTA

Článek

Největší hvězdou večera byla jednoznačně zpěvačka a herečka Lady Gaga, která na slavnostní ceremoniál dorazila v temně smaragdových šatech od značky Ralph Lauren. Vypasované róbě ve stylu zlatého Hollywoodu vévodil hluboký výstřih, ve kterém se vyjímal oslnivý diamantový náhrdelník zdobený smaragdy. Glamour look podpořil i účes vytvořený z pokládané vlny kolem obličeje a jemných splývavých vln.

Herečka Salma Hayeková předvedla fialovou sametovou róbu od své oblíbené značky Gucci. Šaty samy o sobě vyzdvihovaly hereččiny přednosti a působily elegantně. Jedinou vadou na kráse se stal nevhodně zvolený rozparek, který herečku zbytečně opticky zmenšil.

Přehlídka večerních rób od návrhářky Pamelly Rolandové

Móda a kosmetika

Nevhodně zvolená byla také obuv. Lodičkám na platformě s kulatou špičkou již dávno odzvonilo, herečce navíc ještě více zkrátily nohy. Místo nich by lépe vypadaly minimalistické sandálky na podpatku, které by nepřerušily linku nohou a opticky je prodloužily.

Decentní a nadčasovou róbu zvolila herečka Caitriona Balfeová, která oblékla šaty od značky Armani. Minimalistický model s vlečkou, stojáčkem a vycpanými rameny vytvořil dokonalou siluetu a dal vyniknout jejímu půvabnému obličeji.

Barevně i střihově odvážnou róbu vynesla oceněná herečka Ariana DeBoseová od návrháře Oscara de la Renty. Nařasené korzetové šaty daly vyniknout hereččiným křivkám. Ovšem kombinace žluté barvy s červeným květem a hereččinými melírovanými vlasy připomínala spíše modely z minulé dekády.

Všechny modely naleznete v naší galerii.

Související články

Výběr článků

Načítám