Hlavní obsah

Thajec umlátil sedmiletého chlapce, který mu šlapal v záhonech

Banální prohřešek při dětské hře na severu Thajska skončil brutální vraždou sedmiletého chlapce. Devětadvacetiletý muž ve městě Chiang Rai hocha umlátil kvůli tomu, že mu šlapal v záhonech. Prý se v něm nahromadil vztek. Ve středu o tom informovala agentura Reuters.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Thajec umlátil k smrti sedmiletého chlapce za to, že mu zničil květinové záhonyVideo: Reuters

 
Článek

Vyšetřovatelům se muž po zatčení snažil namluvit, že dítě trefil střelnou zbraní, když mířil na ptáky. Ošklivá poranění v chlapcově tváři ale svědčila o četných úderech tupým předmětem.

Zavražděný Thanachot Pangruean se nevrátil domů letos 16. ledna. Policisté jeho tělo našli o tři kilometry dál v rámci rozsáhlého pátrání. Kromě ošklivých ran v oblasti obličeje byl zraněn i jinde na těle.

Patnáctiletý Polák brutálně ubodal 13letou spolužačku. Čekala s ním dítě

Evropa

Poblíž těla byla nalezena motyka, dřevěná hůl a dětské autíčko. Technici zajistili také otisky dospělého člověka, které je dovedly na stopu zatčeného Sinchaie Kasetsopapana.

Ujídal ovoce

Zatčený přiznal, že chlapce, který ho podle jeho slov v posledních týdnech obtěžoval, jedl mu ovoce ze stromů a šlapal v záhonech, střelil a zbil holí, odmítá ale, že by ho mlátil do obličeje. Zabít ho prý nechtěl. Policie proto pracuje s verzí, že v případu figuruje někdo další.

„Podezřelý přiznal, že chlapce zabil kvůli nahromaděnému vzteku. Věříme ale, že je s vraždou spojena i další osoba, a proto vyšetřujeme dál,“ řekl agentuře Reuters vyšetřující policista Thanomsak Yotpaen.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám