Hlavní obsah

Románek vdané britské učitelky s nezletilým žákem skončil sexem na poli

Pětatřicetiletá britská učitelka Kandice Barberová, která již dříve byla uznána vinnou z posílání erotických materiálů tehdy 15letému studentovi, čelí dalším obviněním. Nyní je podezřelá z toho, že s nezletilým chlapcem měla pohlavní styk, navíc mu poté měla vyhrožovat.

Foto: Profimedia.cz

Kandice Barberová s manželem.

Článek

Vdanou učitelku a matku tří dětí Barberovou soud v anglickém Amershamu již dříve uznal vinnou z posílání erotických fotografií a videí o dvacet let mladšímu studentovi, jehož jméno nebylo zveřejněno, informoval server BBC. Nyní však byla obvinění rozšířena, Barberová totiž měla mít na konci roku 2018 s nezletilým také pohlavní styk.

Telefonní číslo na chlapce si učitelka obstarala při udělování cen na školní sportovní soutěži. Ten si její číslo do telefonu uložil pod mužskou přezdívkou, aby nevyvolal podezření, uvedl Daily Mail.

„Po čase zprávy začaly být sexuální. Barberová chlapce následně požádala, zda by se mohli potkat někde v soukromí mimo školu. On navrhl, aby se odpoledne potkali poblíž pole, kde to znal,“ zaznělo nyní u soudu.

Lhal jsem prakticky všem, kromě několika přátel.
nezletilý student

„Chlapec přišel na místo a domníval se, že jsou v soukromí, aby je nikdo neviděl spolu. Barberová se ho ale otevřeně zeptala, jestli s ní chce mít sex. Po chlapcově souhlasu trval sexuální akt asi pět minut,“ pokračoval soudce s popisováním situace dvanáctičlenné porotě.

Vztah vdané ženy s nezletilým chlapcem poté nějakou dobu pokračoval. Barberová studentovi dokonce posílala zprávy během vyučování. „Nemůžeš se na mě tak dívat, červenám se. Nasaď poker face,“ psala Angličanka.

O vztahu učitelky se studentem se i přes maximální možné utajení začalo ve škole spekulovat a chlapec byl vyslechnut ředitelem školy. Všechny spekulace však tehdy popřel. Podle interních směrnic mají kantoři na škole Princes Risborough School v hrabství Buckinghamshire mimo vyučování zákaz kontaktovat studenty bez povolení ředitele.

Začalo vyhrožování

Po několika týdnech Barberová začala na chlapce naléhat, aby smazal z telefonu jejich konverzaci. V jedné zprávě mu měla vyhrožovat, že pokud to neudělá, tak ho „zničí“. Naznačila také, že pokud zprávy nesmaže, obviní jej ze znásilnění.

Asi dva týdny po sexu Barberová rovněž chlapci oznámila, že je těhotná. Později mu také rozrušená volala s tím, že potratila. Při výslechu u policie však Barberová uvedla, že o jejím těhotenství se na škole vědělo a dítě bylo jejího manžela.

Britský záchranář deset let znásilňoval pacientky

Evropa

Vyšetřování ve škole nakonec vztah učitelky a studenta odhalilo a věc byla na začátku loňského roku předána policii. U březnového výslechu se chlapec přiznal ke lži, když popíral vztah se svojí učitelkou. „Lhal jsem prakticky všem, kromě několika přátel,“ uvedl chlapec s tím, že v případě přiznání se bál pomsty od učitelky.

Chlapec poté přiznal, že zůstali s Barberovou v kontaktu ještě několik měsíců po dovršení věku 16 let, což je hranice, odkdy je možné mít v Anglii legálně sex. Soudní proces bude nadále pokračovat, Barberová nyní bude čelit především obvinění ze sexuálního styku s dítětem, což je podle právního řádu závažnější trestný čin než posílání erotických zpráv. Barberová veškerá obvinění popírá.

Reklama

Výběr článků

Načítám