Hlavní obsah

„Putinova dcera“ připustila podobu s šéfem Kremlu

Právo, ama

Luiza Rozovová, vlastním jménem Jelizaveta Krivonogichová, blogerka, kterou média označují za možnou nemanželskou dceru šéfa Kremlu Vladimira Putina, připustila, že se mu podobá.

Foto: Sputnik, Reuters

Ruský prezident Vladimir Putin

Článek

„Poslechněte, podle jeho fotografií z mládí asi ano, jsem mu podobná,“ řekla v rozhovoru pro časopis GQ. Dodala zároveň, že „se ukázalo, že je velmi mnoho lidí, kteří se Vladimiru Vladimirovičovi podobají“.

Nesdělila přitom, zda je skutečně „Putinovou dcerou“, a novinář se jí na tento detail ani neptal, upozornil portál meduza.io. Podle dřívějších spekulací v médiích je její matkou Světlana Krivonogichová, podnikatelka z Petrohradu, která náhle zbohatla počátkem tisíciletí.

Foto: Profimedia.cz

Luiza Rozovová, vlastním jménem Jelizaveta Krivonogichová, blogerka, kterou média označují za možnou nemanželskou dceru šéfa Kremlu Vladimira Putina.

Portál Projekt loni tvrdil, že se třetí Putinova dcera Jelizaveta narodila v roce 2003 a je mu „fenomenálně podobná“.

Navalnyj zaostřuje i na Putinovy ženy

Evropa

Novináři pak její podobiznu vypátrali přes sociální sítě. O zviditelnění dívky se postaral i kritik Kremlu Alexej Navalnyj, když ve filmu Palác pro Putina upozornil na nepřiměřené majetky žen spojovaných s prezidentem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám