Hlavní obsah

Nezletilý žák přiznal sex s vdanou britskou učitelkou. Na to jsem moc malá, hájí se

Na konci tohoto týdne pokračoval v anglickém Amershamu soud s pětatřicetiletou britskou učitelkou Kandice Barberovou, která čelí obvinění ze sexuálního poměru s nezletilým studentem. U soudu nyní zazněla také výpověď třídního učitele dotyčného chlapce. Bývalá kantorka odmítá obvinění na základě svojí výšky.

Foto: Profimedia.cz

Kandice Barberová u soudu se svým manželem.

Článek

„Celý se třásl strachy, když mi poměr s učitelkou přiznal,” uvedl u soudu bývalý třídní učitel Nicholas Simms, jenž už sám na škole Princes Risborough School nepracuje.

„Vypadal, že ani není překvapený, když jsem ho konfrontoval s tím, že na škole se povídá, že má s Barberovou poměr. Nejdříve mi ale tvrdil, že jsou to výmysly, které vznikly, když vedle sebe s učitelkou seděli,” uvedl Simms, jehož slova citoval britský Daily Mail.

Románek vdané britské učitelky s nezletilým žákem skončil sexem na poli

Evropa

„O dva měsíce později jsme se se studentem opět potkali. Apeloval jsem na něj, aby mluvil pravdu, a požádal ho, aby se k situaci vyjádřil i písemně. Chvíli poté, co ze setkání odešel, se za mnou vrátil s tím, že mi něco musí říct. Jeho kamarádi ho přesvědčili, aby řekl pravdu. Právě tehdy se celý třásl strachy,” vysvětlil učitel.

Přiznal se

Nejmenovaný student, kterému v té době bylo 15 let, se přiznal k tomu, že s Barberovou byli v kontaktu, posílala mu erotické fotografie. Rovněž se nejméně jednou potkali mimo školu a údajně měli sex.

„Nejdřív nemluvil pravdu z toho důvodu, že mu Barberová řekla, že s ním čeká dítě. Tlačila na něj, aby smazal veškerou konverzaci a zablokoval si její číslo,” řekl Simms, jenž po přiznání okamžitě uvědomil policii.

Podle žaloby šel chlapec na domluvené odlehlé místo a domníval se, že jsou v soukromí, aby je nikdo neviděl spolu. Barberová, která ho vyzvedla vlastním autem, se ho ale otevřeně zeptala, jestli s ní chce mít sex. Po chlapcově souhlasu trval sexuální akt asi pět minut,“ popsal žalobce situaci z konce roku 2018 dvanáctičlenné porotě. K sexu mělo dojít nejdříve v autě, odkud se dvojice údajně přesunula směrem k remízku u pole.

Policie po chlapcově přiznání Barberovou zadržela a obvinila ze spáchání trestného činu sexuálního styku s dítětem, což matka tří dětí, kterou soud již dříve uznal vinnou z posílání erotických fotografií, odmítá.

Fyzicky nemožné?

Svoji obhajobu postavila na vlastní výšce. Barberová měří 152 centimetrů a sexuální akt, při kterém měla být údajně otočená k vyššímu studentovi zády, podle jejího právního zástupce ani není fyzicky možný.

Student se také přiznal, že zůstali s Barberovou v kontaktu ještě několik měsíců po dovršení věku 16 let, což je hranice, odkdy je možné mít v Anglii legálně sex. Soudní proces bude nadále pokračovat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám