Článek
„Poptávka v prvních několika týdnech překonala veškeré předpovědi,“ řekl deníku Financial Times Phil Urban, výkonný ředitel největšího řetězce hospod Mitchell & Butlers. „Dodavatelé nejsou schopni zásobovat dostatečně rychle.“ Nyní začali přivádět své vlastní podniky do nejnavštěvovanějších hospod.
Michaela Hickeyová, manažerka baru v Londýně, řekla, že má obvykle na skladě 26 různých druhů točeného piva. Minulý týden však nabídka klesla na 15. Kromě toho poptávka v sesterské restauraci stoupla natolik, že Hickeyová tam musela poslat jeden sud autobusem.
Anglie mírní covidová opatření. Podmínkou jsou dva testy týdně
![](http://d15-a.sdn.cz/d_15/c_img_gQ_b/17qBLQ.jpeg?fl=cro,0,59,1280,720%7Cres,160,,1%7Cjpg,80,,1)
Slunečné počasí posledních týdnů a uvolněná kontaktní omezení naplnily pivní zahrádky i o večerech i během týdne, nikoli jen v pátek či o víkendu. Pouze asi 40 procent z 37 500 britských hospod má však dostatek venkovního prostoru k opětovnému otevření v souladu s pandemickými opatřeními.