Hlavní obsah
Recept na lehkou večeři: Treska v papilotě
Treska je mořská ryba s nízkým obsahem tuku a je výborným zdrojem vitaminu B12. Pro přípravu pokrmu lze využít papiloty, což je speciální kuchařská metoda....
Oblíbené recepty z indické kuchyně
Indická jídla jsou postavena na intenzivních vůních, které jim dodává koření. Ingredience nejsou drahé, protože chuť získávají díky kari, kurkumě,...
Vánoční oříškové kroužky podle Besky
Veronika Beskydiárová získala titul MasterChef 2021. Ač zvládne vykouzlit i vynikající několikachodovou hostinu, její vášní je sladké, zejména dorty. Učí je...
Recept na Betlémské hvězdičky podle Ivety Fabešové
Už před více než deseti lety prorazila Iveta Fabešová s ikonickým dezertem ve tvaru citronu. Od té doby se na její zákusky ve francouzském stylu stojí fronty....
Recepty na bezlepkové cukroví
Na slavnostním stole vypadají k nerozeznání od ostatních druhů cukroví. A o to jde – aby se lidé, kteří nesnesou lepek, necítili ochuzeni. Některé...
Vánoční cukroví: Máslové škeble
Máslové škeble patřily mezi oblíbené vánoční cukroví našich babiček. Upéct toto cukroví je přitom velmi snadné. Pokud chcete, aby se vám i dobře vyvalovalo,...
Vánoční cukroví: recepty na sádlovky, husarské koláčky a medvědí tlapky
K Vánocům neodmyslitelně patří vůně vánočního čaje, balení dárků, těšení se na pohádky, ale hlavně kouzelná vůně vánočního cukroví. Tradiční recepty se dědí po...
Biskupský chlebíček: recepty od Josefa Maršálka a Ivety Fabešové
Biskupský chlebíček patří mezi oblíbené vánoční dezerty zejména ve Spojených státech. I u nás má dlouholetou tradici, jen si jej mnozí lidé nespojují pouze se...
Recept na rybí karbanátky
Zlaté listí na stromech a rybníkáři. I to je podzim. Šéfkuchař Hynek Vávra z restaurace Hliněná bašta vaří jídla, která dokazují, že poklady našich vod...
Tři polévky pro zahřátí
Sychravý podzimní večer vám zpříjemní horká polévka. Vybrat si můžete z pórkové, rajčatové a cizrnové s dýní. Suroviny na polévky nevyjdou draze a uvaříte je...
Postranní panel
Reklama
Reklama