Hlavní obsah
Článek

Recept na lehkou večeři: Treska v papilotě

Treska je mořská ryba s nízkým obsahem tuku a je výborným zdrojem vitaminu B12. Pro přípravu pokrmu lze využít papiloty, což je speciální kuchařská metoda....

Zobrazit předchozí

Oblíbené recepty z indické kuchyně

Indická jídla jsou postavena na intenzivních vůních, které jim dodává koření. Ingredience nejsou drahé, protože chuť získávají díky kari, kurkumě,...

Vánoční oříškové kroužky podle Besky

Veronika Beskydiárová získala titul MasterChef 2021. Ač zvládne vykouzlit i vynikající několikachodovou hostinu, její vášní je sladké, zejména dorty. Učí je...

Recepty na bezlepkové cukroví

Na slavnostním stole vypadají k nerozeznání od ostatních druhů cukroví. A o to jde – aby se lidé, kteří nesnesou lepek, necítili ochuzeni. Některé...

Vánoční cukroví: Máslové škeble

Máslové škeble patřily mezi oblíbené vánoční cukroví našich babiček. Upéct toto cukroví je přitom velmi snadné. Pokud chcete, aby se vám i dobře vyvalovalo,...

Recept na rybí karbanátky

Zlaté listí na stromech a rybníkáři. I to je podzim. Šéfkuchař Hynek Vávra z restaurace Hliněná bašta vaří jídla, která dokazují, že poklady našich vod...

Tři polévky pro zahřátí

Sychravý podzimní večer vám zpříjemní horká polévka. Vybrat si můžete z pórkové, rajčatové a cizrnové s dýní. Suroviny na polévky nevyjdou draze a uvaříte je...

NačítámZobrazit další