Hlavní obsah
Článek

Recept na lehkou večeři: Treska v papilotě

Treska je mořská ryba s nízkým obsahem tuku a je výborným zdrojem vitaminu B12. Pro přípravu pokrmu lze využít papiloty, což je speciální kuchařská metoda....

Zobrazit předchozí

Recept na zeleninovou krémovou polévku

I z mála se dá vařit zdravě a chutně. Tato krémová polévka je plná zeleniny a během chladných dnů dodá tělu potřebnou dávku vitamínů. Žádná viróza pak nebude...

Recept na dýňovou gulášovku

Jakmile se venku ochladí, není nad to zahřát se teplou polévkou. Z klasické gulášové polévky lze vytvořit jídlo, které bude hrát všemi barvami. Stačí, když se...

Recept na gnocchi s houbovou směsí

Tradiční podzimní houbová sezona se naštěstí vydařila. Připravte si klasické italské gnocchi s houbami, které přenesou vůni podzimu až na váš stůl.

Recept na tiramisu do sklenky

Létu už sice odzvonilo, není ale nic lepšího než si dovolenou připomenout tradičním italským dezertem. Tiramisu lze připravit dle klasického italského receptu,...

Recept na masové koule s rajčatovou omáčkou

Kuličky „polpette“ pocházejí ze střední Itálie, ale zdomácněly v řadě zemí, velmi populární jsou také ve Švédsku a jejich řetězec s nábytkem z nich udělal...

NačítámZobrazit další