Hlavní obsah
Recept na lehkou večeři: Treska v papilotě
Treska je mořská ryba s nízkým obsahem tuku a je výborným zdrojem vitaminu B12. Pro přípravu pokrmu lze využít papiloty, což je speciální kuchařská metoda....
Recept na zeleninovou krémovou polévku
I z mála se dá vařit zdravě a chutně. Tato krémová polévka je plná zeleniny a během chladných dnů dodá tělu potřebnou dávku vitamínů. Žádná viróza pak nebude...
Recept na dýňovou gulášovku
Jakmile se venku ochladí, není nad to zahřát se teplou polévkou. Z klasické gulášové polévky lze vytvořit jídlo, které bude hrát všemi barvami. Stačí, když se...
Recept na sýrovou pomazánku s houbami
Zbyly vám po návštěvě lesa nevyužité houby? Přidejte je do oblíbené sýrové pomazánky, která se jen tak neomrzí.
Recept na gnocchi s houbovou směsí
Tradiční podzimní houbová sezona se naštěstí vydařila. Připravte si klasické italské gnocchi s houbami, které přenesou vůni podzimu až na váš stůl.
Recept na bruschettu s houbami, pancettou a sýrem pecorino
Bruschetta je předkrm, který se tradičně podává se směsí rajčat a koření. Jeho podzimní verze sice není tak známá, ale do chuti se trefí milovníkům hub...
Houbové cappuccino s bramborovou kroketou a ořechy
Nenechte se zmást, v houbovém cappuccinu kávu nenajdete. Jednu věc má ale s oblíbeným nápojem přece jen společnou. Houbová polévka se smetanou je tak...
Recepty, kde hraje hlavní roli čokoláda
Naše recepty z čokolády vás zavedou do opery, na zmrzlinu a připravíme i sušenky nejen o páté.
Recept na tiramisu do sklenky
Létu už sice odzvonilo, není ale nic lepšího než si dovolenou připomenout tradičním italským dezertem. Tiramisu lze připravit dle klasického italského receptu,...
Recept na masové koule s rajčatovou omáčkou
Kuličky „polpette“ pocházejí ze střední Itálie, ale zdomácněly v řadě zemí, velmi populární jsou také ve Švédsku a jejich řetězec s nábytkem z nich udělal...
Postranní panel
Reklama
Reklama