Hlavní obsah
Krabicové puzzle pro horních deset tisíc
Že skládačky rozhodně nejsou jen pro děti a stylově hrát si můžou i dospělí, dokazuje nová speciální edice Dom Pérignon Vintage 2015. Šampaňský dům si...
Chmel je rodinné stříbro, které Čechům otevírá dveře i do světa
Právě před rokem se historické jádro města Žatce a okolní chmelařská krajina staly součástí světového dědictví organizace UNESCO. Chmel proslavený po celém...
Obří lávová kuchyně. Chutná specialita evropské Havaje se vaří zakopaná v zemi
Podzim je ideální dobou pro výlet na Azorské ostrovy, kterým se přezdívá evropská Havaj. I v listopadu se tam drží teplota kolem 20 stupňů. Lákadly jsou...
Slámové víno už odpočívá v peřince. Z hýčkaných hroznů bude po vysušení žádaná delikatesa
Nechybí téměř na žádné tabuli vrcholné gastronomie. Spolu s ledovým dělává obvykle tečku na závěr degustačního menu. Přitom slámové víno, jehož letošní ročník...
Je libo burger s kuřecím pařátem? Je to známka kvality, tvrdí newyorská restaurace
Velmi nevšední položku má ve svém menu restaurace Birdbox v New Yorku. Podnik provozovaný šéfkuchařem se dvěma michelinskými hvězdami nabízí burger, z něhož...
Za nejlepší restaurací světa nemusí Češi daleko. Hluboko do kapsy si však sáhnou
Restaurant Pic ve francouzském městě Valence je nejlepší restaurací na světě. Prestižní titul získal v cenách Travellers‘ Choice portálu TripAdvisor....
Foodbloger Lukáš Hejlík: Za snídani jsou Češi ochotni utratit více než za oběd
Herec a foodbloger Lukáš Hejlík je pořád v pohybu, a zastihnout ho na jednom místě je proto umění. Rád objíždí restaurace, kavárny a bistra po celém Česku a o...
Býčí genitálie v polévce měly úspěch, nový pokrm thajské restaurace je podobně kuriózní
Restaurace See Koi Fao v thajském městě Khon Kaen v loňském roce přilákala pozornost svou polévkou z býčích varlat a penisu, která se mezi návštěvníky těšila...
Věznice v Ohiu uspořádala pětichodovou večeři pro veřejnost. Vařili a obsluhovali vězni
Zajímavý program nabízí věznice v americkém Ohiu. Vězni tam díky němu mají možnost pěstovat zeleninu, učit se vařit a vzájemně si pomáhat. Nyní měli poprvé...
Po úrazu mu řekli, ať se s prací kuchaře rozloučí. Dnes díky vychytávce „létá“ po kuchyni
Po úrazu na motorce v roce 2010 se zdálo, že kariéra kuchaře je pro Rakušana Petera Lammera u konce. Díky sérii operací a především pomoci kamaráda, který pro...
Postranní panel
Reklama
Reklama