Hlavní obsah

Muž milující ženy a rychlá auta se od pasu dolů obléká jako žena

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jednašedesátiletý vedoucí robotického inženýrství Mark Bryan sám sebe popisuje jako muže, který je šťastně ženatý, má tři děti a miluje vozy značky Porsche. Kromě všedních zájmů má ale ještě jeden kuriózní. Rád se totiž obléká do dámských sukní, ke kterým nosí boty na vysokém podpatku.

Foto: Profimedia.cz

Mark Bryan

Článek

Mark Bryan, Američan žijící v Německu, nosí sukně společně s botami na podpatku do práce, do obchodů, ale i doma. Se svým hobby začal na vysoké škole, když ho jeho přítelkyně požádala, aby nosil boty na podpatku, když s ní tancuje.

Od té doby začlenil sukně a boty na podpatku do své skříně a svoji vášeň začal sdílet na sociálních sítích, kde ho sleduje přes tři sta tisíc lidí.

„Jsem heterosexuální, šťastně ženatý muž a mám tři děti. Kromě rychlých aut se mi líbí i boty na podpatku a nošení sukní, i když to není zrovna nejpohodlnější,“ říká pro Bored Panda.

Mark nosí sukně a lodičky jednoduše proto, že může. Svůj koníček si vysvětluje tím, že vždy obdivoval ženy v těsných sukních a lodičkách, které podle něj představují sílu.

Několik lidí se sice snažilo zpochybnit jeho sexualitu, ale jejich poznámky nepadly na úrodnou půdu. „Nechápu, proč sukně a lodičky vzbuzují tolik otázek na moji sexualitu. Ženy také nosí kalhoty a nečelí takovýmto dotazům,“ říká Mark, který je potřetí ženatý a se současnou manželkou žije již 11 let.

„Svým dětem jsem prostě vysvětlil, že mám rád sukně, a přijaly to,“ říká.

Známá hračka mění jméno. Má být genderově neutrální

Koktejl

Nejvíce nervózní se přitom cítil, když šel poprvé v sukni do práce. „Bál jsem se, jak na mě lidé budou nahlížet. Zjistil jsem ale, že velká většina lidí se vůbec nestará o to, co má kdo na sobě,“ dodává Mark Bryan.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám