Hlavní obsah

Britney Spearsová odpověděla na tři otázky

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Poprvé po dlouhé době promluvila na svém instagramovém profilu americká popová zpěvačka Britney Spearsová. Nahrála krátké video, ve kterém odpověděla na tři jí nejčastěji kladené otázky. Jedna z nich byla o její pohodě. „Jsem nesmírně šťastná,“ vysvětlila.

Foto: ČTK

Britney Spearsová se nyní drží stranou od muziky.

Článek

Fanoušci se nicméně obávají, že nahrávka může naznačovat velmi špatný stav zpěvačky. Připomeňme, že ta bojuje za částečné uvolnění z opatrovnictví, které nad ní má v současné době její otec Jamie.

Spearsová dosud o svém stavu mlčela. Když se snažila něco sdělit fanouškům, udělala to pomocí příspěvků, o kterých si mysleli, že jsou manipulovány manažery a jejím otcem. Proto také její nejnovější video vyvolalo názorovou bouři.

Spearsová v něm na začátku vysvětlila, že se jí při tanci v obývacím pokoji často točí hlava, ale jako profesionální tanečnice to dokáže ovládat. Druhá otázka se týkala červené ledničky, jejíž fotku nedávno sdílela na Instagramu. Zdvořile vysvětlila, že se jí líbila a rozhodla se ji sdílet.

Největší zájem vzbudila poslední otázka, ve které zpěvačka mluvila o své pohodě. „Často se mě ptáte, jestli jsem v pořádku. Ano, cítím se skvěle. Jsem nesmírně šťastná. Mám krásný dům, úžasné děti. Teď si dávám pauzu, protože prožívám dobrý čas,“ sdělila.

Mnoha fanoušky je ale nahrávka považována za vynucenou. Podle jejich názoru potřebuje zpěvačka okamžitou pomoc, protože je uvězněna ve svém vlastním domě svým otcem. Tvrdí to i přes to, že je před nějakou dobou požádala, aby ji nechali žít.

Zájem o případ popové princezny se mezi nimi zintenzivnil po zveřejnění nejnovějšího dokumentu o jejím životě Framing Britney Spears. Záběry pořízené redaktory New York Times připomněly obtížné chvíle v její kariéře.

Třaskavý dokument se zaměřuje na počátky kariéry zpěvačky a okolnosti, které vedly k opatrovnictví ze strany otce, který údajně omezuje její svobodu. Redakce New York Times informovala, že požádala hvězdu o komentář k dokumentu, ale nedostala žádnou odpověď. Může to však prý také znamenat, že se Spearsová o této žádosti ani nedozvěděla.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám