Hlavní obsah

Přijďte se obejmout a zahrát si v klipu, zve zpěvák Ondřej Ruml

Novinky, Stanislav Dvořák
Aktualizováno

Ve středu 4. října od 15 hodin bude Ondřej Ruml natáčet vánoční videoklip se svými fanoušky. Nebude to ale v ohlášené Pragovce, nýbrž na pražském Střeleckém ostrově. Pořadatelé nečekaně změnili místo.

Foto: 2media.cz

Ondřej Ruml

Článek

Před turné One Man Show, během kterého zavítá zpěvák Ondřej Ruml za svými fanoušky do deseti měst po celé republice, chystá také netradiční happening spojený s natáčením nového videoklipu k písni Štěstí zdraví aneb Tak trochu vánoční píseň.

„Hlavním tématem videoklipu bude usmíření objetím. Rádi bychom k natáčení vyzvali zejména lidi, kteří mezi sebou mají nevyřešené věci. Ve videoklipu s vánoční tematikou by si odpustili a na důkaz usmíření se při natáčení objali, podali si ruce, políbili se,“ říká Ondřej Ruml.

Přijít může každý a natáčení se uskuteční za každého počasí, vzkazují pořadatelé.

Zpěvák vyjede v listopadu na sérii koncertů Ondřej Ruml One Man Show Tour Nahubu 2017. Podzimní šňůra odstartuje 1. listopadu v Kolíně a pokračuje v Písku (2. 11.), České Lípě (4. 11.), Ostravě (6. 11.), Českých Budějovicích (9. 11.), Uherském Brodě (15. 11.), Jablonci nad Nisou (20. 11.), Mnichově Hradišti (23. 11.), Praze (27. 11.), Brně (28. 11.) a Klášterci nad Ohří (13. 12.).

Výběr článků

Načítám