Hlavní obsah

Závada na pračce způsobila požár, škoda je 400 tisíc korun

Novinky, jap
Praha

V objektu restaurace Černý kohout, kterou v minulosti vlastnil expremiér Stanislav Gross se svou manželkou, v pondělí v podvečer hořelo vybavení koupelny. Podle hasičů hořelo v obytné části objektu, požár napáchal škodu za 400 tisíc korun, příčinou byla technická závada na pračce.

BEZ KOMENTÁŘE: Požár koupelny v domě u Prokopského údolíVideo: Novinky

 
Článek

„Tři jednotky pražských hasičů zasahovaly po 19. hodině v Bublavské ulici u požáru sociálního zařízení v objektu, který slouží také jako restaurace. Požár dostali hasiči pod kontrolu dvěma vodními proudy za přibližně dvacet minut," sdělil mluvčí hasičů Martin Kavka.

Záchranáři si do své péče převzali muže, který se nadýchal zplodin hoření. Budovu museli hasiči odvětrat přetlakovou ventilací. „Příčinou požáru byla technická závada, škodu odhadl hasičský vyšetřovatel na 400 tisíc korun," doplnil Kavka.

Škoda po požáru chat Na Tokáni je přes 23 milionů

Krimi

Objekt, jehož součástí je mimo jiné restaurace Černý kohout, vlastnil v minulosti prostřednictvím firmy expremiér Stanislav Gross se svou manželkou. Areál na okraji Prokopského údolí v Klukovicích koupili před více než 10 lety za 21 milionů korun

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám