Hlavní obsah

Po řidiči BMW, který večer uprchl od nehody v Praze, pátrali policisté i vrtulník

Novinky, jap
Aktualizováno

Policisté až do půlnoci pátrali po řidiči, který po 21. hodině utekl od nehody v Karlovarské ulici. Povolána byla Speciální pořádková jednotka, dorazil velitel policie, či psovod se služebním psem. Do vzduchu vzlétl policejní vrtulník s termovizí.

BEZ KOMENTÁŘE: Pátrací akce po řidiči, který v Praze utekl od nehodyVideo: Novinky

Článek

„Protože existuje riziko, že je dotyčný zraněný, a protože jsou v noci venku velmi nízké teploty, byla zorganizována takto rozsáhlá pátrací akce," řekla Novinkám ještě v průběhu večera policejní mluvčí Violeta Siřišťová.

Další policejní hlídky pak projížděly okolí. Řidiče se však ani přesto nepodařilo najít.

BEZ KOMENTÁŘE: Večerní nehoda na okraji PrahyVideo: Novinky

K nehodě došlo po 21. hodině v Karlovarské ulici, poblíž křižovatky s ulicí Na Jivinách. Obě auta jela podle svědků ve směru z centra na dálnici D6. Po střetu byla fabie odmrštěna do protisměru.

„Řidička fabie byla při nehodě lehce zraněna a skončila v péči záchranářů. Řidič druhého vozu z místa nehody utekl a policisté po něm pátrají. Do pátrací akce se zapojil také psovod se služebním psem," řekla Novinkám policejní mluvčí Violeta Siřišťová.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Nehoda na Karlovarské

Na místě zasahovali také hasiči. Ti zajistili místo nehody, provedli protipožární opatření a po zadokumentování nehody policií odklidili trosky a střepy ze silnice.

Karlovarská ulice byla na více než hodinu obousměrně uzavřena. Okolnosti nehody prošetřuje nadále policie, která také hledá svědky. Ozvat se mohou na linku 158.

Výběr článků

Načítám