Hlavní obsah

Ukradl jaguar za 800 tisíc a prodal ho za pětistovku, policie po něm pátrá

– Praha
Novinky, bad

Luxusního jaguaru se zachtělo zatím neznámému lapkovi, který podle policie ve druhé polovině února ukradl toto zaparkované auto v Křemencově ulici na Praze 1. Jaguar se podařilo najít během 24 hodin, zloděj ale stále uniká. O případu informoval policejní mluvčí Richard Hrdina.

BEZ KOMENTÁŘE: Policie pátrá po zloději jaguáraVideo: Policie ČR

 
Článek

„Ke krádeži došlo během noci z neděle na pondělí, kdy si majitel zaparkoval ve večerních hodinách svůj vůz na ulici před domem a během noci o něj přišel,“ popsal mluvčí samotný skutek.

Policie zvládla luxusní auto najít během necelého dne, zrovna v momentě, kdy s ním chtěla odjet čtveřice lidí.

Tu hlídka odvezla na služebnu, kde z čtyřlístku zadržených vypadlo, že jaguar za téměř 800 tisíc korun koupili za pět set korun od „neznámého muže tmavé pleti“.

Nabouraný řidič pronásledoval Prahou viníka. Ten ujížděl kradeným autem

Krimi

Policie požádala veřejnost o pomoc při pátrání.

„Jedná se o mladého muže tmavé pleti, s krátce střiženými vlasy, který nosí v levém uchu náušnici. V době, kdy byl kamerový záznam pořízen, byl oblečen do bílého trička zn. Tommy Hilfiger, černé bundy do pasu se znakem na levém rameni a kapucí s kožíškem, modrých proděravělých jeansů a černých sportovních bot s bílým logem Nike. Na hlavě měl černou kšiltovku s rovným kšiltem, na kterém je stříbrná samolepka,“ popsal Hrdina pachatele, kterému za krádež hrozí až pětileté vězení.

„Pokud muže na přiloženém kamerovém záznamu poznáváte nebo máte jakoukoliv informaci, která by vedla k jeho vypátrání, kontaktujte prosím linku 158 nebo se obraťte na jakoukoliv služebnu Policie ČR,” doplnil mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám