Hlavní obsah

Řidička zběsile ujížděla policii od Plzně až do Prahy. Po zastavení si chtěla zapálit roušku

– Praha

Z Plzeňského kraje až do Prahy ujížděla v noci na pátek policistům 28letá řidička. Hlídky musely použít zastavovací pás a následně rozbít okno, protože se žena snažila zapálit roušku. Důvody jejího chování policisté zjišťují, testy na drogy a alkohol odmítla.

Policisté řidičku z auta vytáhli násilímVideo: Policie ČR

 
Článek

Žena ve Škodě Fabii uháněla po dálnici D5 kolem jedné hodiny ráno. Plzeňští policisté si na pomoc zavolali pražské kolegy, ale řidička odmítala zastavit. Měla zapnuté blinkry a ujížděla až 180 km/h. V jednu chvíli dokonce najela na policejní auto, které ji chtělo předjet.

Dvacetiletý řidič ujížděl Prahou v pantoflích. Měl dvě promile

Krimi

Policisté na Rozvadovské spojce použili zastavovací pás a žena si propíchla pneumatiky. Zablokována byla až v ulici Bucharova. „Řidička na výzvy k opuštění vozidla nereagovala, držela v ruce zapalovač a snažila se zapálit roušku, kterou měla v tu chvíli nasazenou na obličeji,“ uvedla mluvčí policie Violeta Siřišťová.

Zmatený senior ujel hlídce od kontroly. Policisté použili zastavovací pásy

Krimi

Na výzvy žena nereagovala, takže policisté museli rozbít okno a řidičku vytáhnout. Byla ve špatné psychickém stavu, proto ji zavolali záchrannou službu. Dechovou zkoušku i test na drogy odmítla. V nemocnici jí však byla odebrána krev. Na místě spolujezdce bylo nalezeno větší množství léků.

Policisté případ dále vyšetřují a prosí ostatní řidiče, které žena ohrozila, aby se přihlásili na linku 158.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám