Hlavní obsah

Policie obvinila muže ze žhářství na Teplicku, jeden z požárů byl za 72 milionů

Novinky, kub

Kriminalisté z Ústeckého kraje obvinili 29letého muže z obecného ohrožení, podle vyšetřovatelů má na svědomí několik požárů na Teplicku. Při jednom z požárů, kdy plameny pohltily budovu firmy v Košťanech, vznikla škoda přes 72 milionů korun.

Foto: HZS Ústeckého kraje

Požár haly v Košťanech (4. září 2020)

Článek

O vývoji ve vyšetřování požárů informovala v pátek mluvčí policie Jana Slámová. Kriminalisté podle ní obvinili v těchto dnech 29letého muže, který se k úmyslnému zapalování budov přiznal. Soud už obviněného poslal do vazby.

Podpálím to tady, vystartoval na policisty v Havířově opilec a rozlil na služebně benzin

Krimi

Policie přišla muži na stopu při vyšetřování dvou požárů ze začátku září, kdy ve dvou dnech po sobě hořelo v areálu společnosti sídlící v Novosedlicích, kdy bylo zničeno 30 tun papíru určeného ke zpracování, a ve firmě v Košťanech, kde byly uskladněny papírové výrobky.

Na Teplicku vzplála hala s papírem. V krátké době druhá

Krimi

V prvním případě škoda činí 27 000 korun, ve druhém ji vyšetřovatelé vyčíslili na 72 500 000 korun. Peníze bude společnost s největší pravděpodobností žádat v rámci soudního jednání.

Zapálil byt v paneláku, expřítelkyně málem uhořela. Dostal čtyři roky

Krimi

„Obviněný se při výslechu sám přiznal k další trestné činnosti. Během měsíce června a července letošního roku měl zapálit dvě chatky v obcích Hrob a Mikulov,” dodala mluvčí.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám