Hlavní obsah

Náklaďák na Třebíčsku sešrotoval o svodidla policejní auto, tři zranění

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Náměšť nad Oslavou
Aktualizováno

Zdemolovaným policejním autem a převráceným nákladním vozidlem skončila v pátek ráno nehoda na Třebíčsku. Řidič náklaďáku podle vyšetřovatelů nezvládl smyk a vrazil do služebního vozidla policie, které náraz odmrštil na svodidla. Záchranka přepravila do nemocnice dva policisty a řidiče náklaďáku.

Foto: Policie ČR

Následky nárazu náklaďáku do policejního auta na Třebíčsku.

Článek

Nehoda se stala krátce před 10. hodinou na silnici I. třídy mezi Kralicemi nad Oslavou a Náměští nad Oslavou.

Podle prvotních informací vyšetřovatelů dostal řidič s nákladním autem smyk a narazil do stojícího policejního vozidla. Policie později upřesnila, že v pohybu byla obě auta.

„Řidič nákladního vozu ze zatím nezjištěných důvodů najel s vozidlem na krajnici a když se snažil vyjet znovu zpět do svého jízdního pruhu, dostal s vozidlem smyk a narazil do protijedoucího služebního vozidla policie,” sdělila mluvčí policie Dana Čírtková.

Vypila jsem láhev vína a panáky vodky. Řidička přiznala nehodu, kterou nepřežil policista

Krimi

Náraz odmrštil policejní auto na svodidla a náklaďák skončil převrácený mimo silnici na poli.

Při nehodě se podle ní zranili tři lidé, dva z nich jsou policisté a třetím je řidič náklaďáku. Záchranka je přepravila do nemocnice, rozsah zranění policie neupřesnila.

Foto: Policie ČR

Převrácené nákladní auto

Dvojice policistů byla v autě sama, měli podle Čírtkové namířeno kontrolovat dodržování zákazu volného pohybu lidí mezi okresy vydaného vládou v rámci covidových opatření.

Při střetu osobního a nákladního auta na Plzeňsku se vážně zranil mladý policista

Krimi

„U všech účastníků nehody byla provedena dechová zkouška s negativním výsledkem. Kolem poledne bylo místo plně průjezdné,” upřesnila mluvčí.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám