Hlavní obsah

Muž nabízel dívce ve vlaku na Břeclavsku sex, pak se začal uspokojovat

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Břeclav

Jízda nočním vlakem se změnila v nepříjemný zážitek pro mladou dívku na Břeclavsku. V kupé ji dosud neznámý muž nabízel sex, a pak se před ní začal uspokojovat. Policie nyní zveřejnila podobu podezřelého.

Foto: Policie ČR

Podezřelý muž

Článek

Neplnoletá dívka cestovala vlakem z Brna do Břeclavi v prosinci minulého roku. Policejní mluvčí David Chaloupka se na veřejnost se žádostí o pomoc obrátil až nyní.

Exhibicionistu poslal soud do vězení, používal speciální tepláky se síťovinou v rozkroku

Krimi

Muž s dívkou v kupé nejprve zkoušel navázat hovor, následně ji podle policie požádal, aby jej za peníze orálně uspokojila. „To dívka rozhodně odmítla. Muže to však neodradilo a začal se v její přítomnosti uspokojovat sám,“ sdělil Chaloupka.

Muž, který v Praze masturboval před ženami, se sám přihlásil policii. Ta hledá poškozené

Krimi

Dívka z kupé utekla, aniž by se ji muž snažil zadržet. Policisté následně zajistili kamerový záznam z nádraží v Břeclavi, kde muž vystoupil. Pakliže by podezřelého někdo poznal, nechť informace předá na lince 158.

Muž měl na sobě černou bundu, modré rifle a hodně naplněný černý batoh. Podle policie je možné, že se jedná o cizince, muž sice mluvil česky, ale s východním přízvukem.

Foto: Policie ČR

Podezřelý muž

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám