Hlavní obsah

Mladík zbil v Břeclavi muže nohou od stolu

Právo, miv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Břeclav

Nohu od stolu jako zbraň měl použít při rvačce na autobusové zastávce u kostela v břeclavské části Poštorná jeden z útočníků. Napadený skončil v nemocnici.

BEZ KOMENTÁŘE: Policie hledá svědky napadení v BřeclaviVideo: Policie ČR

 
Článek

Ve čtvrtek o incidentu informovala policie, který hledá další svědky události. „V neděli došlo na autobusové zastávce Poštorná – Kostel ke krvavé strkanici, kdy dvaadvacetiletý útočník přistoupil ke dvaačtyřicetiletému poškozenému a brutálně jej fyzicky napadl. Při ataku měl dokonce mladík použít i dřevěnou nohu od stolu. Po surové potyčce skočil napadený s vážnou zlomeninou ruky v místní nemocnici,“ uvedl policejní mluvčí Petr Vala.

Řidič v převráceném autě našel mrtvolu

Krimi

Útočník nedlouho po činu skončil v rukou policie, která událost šetří jako pro podezření ze spáchání trestného činu těžkého ublížení na zdraví. Incident, který se stal kolem páté hodiny odpoledne, zachytily kamery městské policie.

Migranti se ukrývali na Břeclavsku v kamionu mezi sloupky na vinice

Krimi

„Přestože již byli oba aktéři policisty vyslechnuti, potřebují kriminalisté ještě mluvit s přímými svědky potyčky. Žádáme tak všechny, kteří byli v době incidentu na inkriminované zastávce, aby se policistům neprodleně přihlásili na tísňové lince 158,“ dodal mluvčí.

V případě, že hlavního aktéra uzná soud vinným, hrozí mu trest odnětí svobody až na deset let.

Foto: Policie ČR

Napadení v Břeclavi

Foto: Policie ČR

Noha od stolu, kterou měl útočník použít.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám