Hlavní obsah

Mladík zaútočil na muže zezadu. Lovecký nůž mu dal na krk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zlín

Pětadvacetiletý mladík zaútočil loni na podzim loveckým nožem na 48letého muže na Zlínsku. Chtěl po něm peníze, ale přepadený se ubránil. Policie útočníka nyní navrhla obžalovat.

Foto: Policie ČR

Ilustrační foto

Článek

Poškozený se v listopadu vracel do svého domu v Otrokovicích. Chvíli po zaparkování na něj podle policie znenadání zezadu zaútočil obviněný a dal mu lovecký nůž na krk. Chtěl peníze, avšak muži se podařilo ze sevření dostat a zavolat policii. Útočník utekl a muž byl převezen se zraněním ruky do nemocnice.

Agresor tři měsíce využíval seniorku. Kvůli penězům ji urážel a bil

Krimi

Policisté jej následně našli a zajistili u něj také nůž. Útočník byl pod vlivem drog. Po obvinění z loupeže se však začal vyhýbat vyšetřování a muselo být po něm vyhlášeno pátrání. Nalezen byl až na konci února v České Lípě.

Seniorka v Praze otevřela domnělým známým. Povalili ji na zem a okradli

Krimi

„Třikrát soudně trestaný recidivista, který byl poprvé trestaný již jako mladistvý, se ke svému jednání nepřiznal. O jeho vině a trestu nyní rozhodne soud,“ uvedla mluvčí policie Monika Kozumplíková.

Reklama

Výběr článků

Načítám