Hlavní obsah

Do kolejiště metra ve Stodůlkách spadl muž

Novinky, jap

Do kolejiště pražského metra ve stanici Stodůlky spadl v pondělí večer zhruba padesátiletý muž, který skončil se zraněním v nemocnici. Kvůli události musel být obousměrně zastaven provoz metra na lince B mezi stanicemi Zličín a Nové Butovice.

BEZ KOMENTÁŘE: Pád muže do kolejiště metra ve StodůlkáchVideo: Novinky

 
Článek

Muž spadl do kolejiště metra ve Stodůlkách krátce po 20. hodině. Na místo zamířili hasiči, policisté i záchranáři.

"Muž byl vyproštěn ještě před našim příjezdem, asistence pražských hasičů proto nakonec nebyla potřeba a ti se mohli vrátit zpět na základnu," uvedla mluvčí hasičů Kateřina Suchánská.

Záchranáři na místo vyslali kromě záchranářské posádky také posádku s lékařem a inspektora provozu.

Souprava metra v tunelu u Vyšehradu srazila člověka, na místě zemřel

Krimi

"Přibližně padesátiletý muž byl v době našeho příjezdu při vědomí. Utrpěl zranění v oblasti hlavy, zad a horní končetiny. Po imobilizaci a nezbytném ošetření byl převezen do nemocnice," uvedla mluvčí záchranářů Jana Poštová.

Provoz metra byl ihned po události obousměrně zastaven, a to v úseku mezi Zličínem a Novými Butovicemi. Obnoven bude až poté, co událost prošetří přivolaní policisté.

"V současné době prověřujeme pád muže do kolejiště metra ve stanici Stodůlky. Veškeré okolnosti této události jsou předmětem dalšího šetření," řekl Novinkám policejní mluvčí Jan Rybanský.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám