Hlavní obsah

Obraz nutně potřebuje doma každý, opravdu

Novinky, YellowKorner

Provokativně na vás doma mrká prázdná stěna a vy přesně víte, že by „něco“ potřebovala. Skoro každý byt nějakou takovou má. Mělo by to být „něco“ s velkým „N“, ale kde hledat? Fotka z hobbymarketu je moc všední a na originální obraz se necítíte vy ani vaše peněženka. Na takové okamžiky myslí galerie originálních fotografií YellowKorner.

Foto: YellowKorner

Vyberte si libovolné téma a můžete si být jisti, že takovou fotografii v YellowKorner najdete.

Článek

Lehce výstřední retro snímky svůdných modelek, snové záběry z exotických destinací, optické klamy, nad kterými se vám zatočí hlava nebo třeba zvířata bojující o kořist ve vyprahlé savaně. Vyberte si libovolné téma a můžete si být jisti, že takovou fotografii v YellowKorner najdete. „Spolupracujeme s desítkami renomovaných fotografů po celém světě. Místo aby prodali jen malý počet fotografií za vysokou cenu, nabídnou ji prostřednictvím sítě galerií YellowKorner ve větším, ale rovněž limitovaném počtu,“ upřesňuje majitel galerie Miroslav Konarovský. Díky tomu, že galerie působí ve 25 zemích po celém světě, je prakticky zaručeno, že vámi zakoupené dílo bude i tak široko daleko unikátní a jedinečné.

Foto: YellowKorner

Například fotografie od autora Mina Mimbu s názvem Daydream je dechberoucí.

 Sundejte všechny obrazy, které vás denně netěší!

Široké spektrum spolupracujících umělců je dostatečnou zárukou toho, že zde svou originální fotografii najde doslova každý zákazník i každý prostor. „U nás existují jen dobrá rozhodnutí. Fotka vyvolává emoce a radost. Takže čím dřív si ji pořídíte, tím více radosti vám do života přinese,“ vysvětluje usměvavý majitel galerie. Člověku nezbývá než dát mu za pravdu. Už samotná galerie na pražské Vinohradské třídě působí příjemně a intimně. Reflektory světel v sugestivním přítmí osvětlují precizně zpracované fotografické obrazy od malých až po obří formáty, které budou dokonalou originální dominantou stylového interiéru.

Foto: YellowKorner

Přímo v galerii YellowKorner si můžete vybrat z mnoha originálních fotografií.

 Pomohou s výběrem na míru

Otázku složitého výběru konkrétní fotografie zde mají pro své zákazníky vyřešenou. „Opravdu jen výjimečně si klient odnese fotografii hned po první návštěvě. Obvykle si zákazníci musí nejprve utříbit svoje představy, a to je naprosto přirozené,“ dokáže se Konarovský vžít do pocitů svých zákazníků, kteří se na první návštěvě galerie mohou cítit poněkud zahlceni. „Umíme navrhnout řešení pro byt, kancelář nebo třeba i ordinaci a usnadnit našim zákazníkům proces rozhodování,“ vysvětluje. Pokud fotografií chcete potěšit někoho blízkého, sázkou na jistotu je dárkový poukaz, který galerie nabízí.

Foto: YellowKorner

Pomocí originálních fotografií můžete vyladit jakýkoli interiér.

Není obraz jako obraz. Kvalita zpracování vás rozzáří

Na čem si YellowKorner zakládá hned po širokém výběru snímků, je dokonalé technické zpracování fotografických obrazů. Nejde o běžný digitální tisk, který dnes v oboru dominuje. Každá fotografie je dokonalý řemeslný tisk na klasickém fotopapíru, který je osvícený červeným světlem v temné komoře. Bezesporu i díky tomu působí fotoobrazy tak podmanivě. Každá fotografie má svůj certifikát s číslem tisku.

Tak už víte, kam si nějakou fotografii z YellowKorner pověsíte? Stačí si jen vybrat - buď v prodejně v Praze a nebo na e-shopu.

Foto: YellowKorner

Do galerie YellowKorner se budete chtít vracet.

Výběr článků

Načítám