Hlavní obsah

Ukradl policejní auto, naboural ho, a ještě se chtěl rvát. To vše zvládl nahý

Novinky, Matěj Pálka

Minulý týden zadrželi policisté z Jacksonville na Floridě muže, který jim nadělal hodně problémů. Kromě toho, že běhal nahý po dálnici, se mu podařilo ukrást a následně nabourat policejní auto.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Výtržníka policie i přes odpor zatkla. Ilustrační foto

Článek

Dvaadvacetiletý Joshua Shenker byl zadržen poté, co policisté z Jacksonville dostali krátce před polednem echo od řidičů, že po dálnici běhá nahý muž.

Řidič před policií ujížděl Náchodem. Auto utopil v řece a utekl

Krimi

Když strážci zákona dorazili na místo, spatřili zmíněného naháče, jak leží na vozovce. Sotva však zaregistroval, že se k němu blíží policisté, rozběhl se k nim a pustil se s nimi do křížku. Následně jej zadrželi.

Okradl policistu, který mu chtěl pomoci

Posléze policisté zjistili, že předtím ukradl policejní auto. To se mu podařilo, když u něj zastavil policista, který zjišťoval, jestli nepotřebuje pomoc. Výtržník však místo přijetí nabízené pomoci nasedl do policejního vozu a ujel.

Daleko ovšem nedojel. Po několika kilometrech nezvládl řízení a vůz poslal do lesa. Auto narazilo do stromu a škoda na něm byla vyčíslena na deset tisíc dolarů (zhruba 215 tisíc korun).

Podle policistů byl výtržník pod vlivem omamných látek. Nyní čeká v cele předběžného zadržení pod kaucí 4 tisíc dolarů (85 tisíc korun) a čelí obvinění z výtržnictví, útoku na policistu, kladení odporu při zatýkání a krádeže policejního vozidla.

Výběr článků

Načítám