Hlavní obsah

Těšila se na sňatek s princem Harrym, a teď se vévodu snaží zažalovat

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Doslova oči pro pláč zůstaly jisté ženě z Indie. Ta už se těšila na sňatek s princem Harrym, který se ke svatbě měl zhrzené ženě zavázat. Mnohem pravděpodobnější je však možnost, že ženu podvedl internetový vtipálek. Svůj boj ale zamilovaná Indka nechce vzdát.

Foto: Henry Nicholls, Reuters

Princ Harry a vévodkyně Meghan

Článek

Palwinder Kaurová tvrdí, že si s vévodou ze Sussexu dopisovala prostřednictvím e-mailů. Co na tom, že šestatřicetiletý princ je od roku 2018 ženatý a s vévodkyní Meghan v současné době čeká druhého potomka. Kaurová s největší pravděpodobností naletěla internetovému vtipálkovi, který se za britského vévodu vydával.

To si nicméně zamilovaná žena nechce připustit a trvá na tom, že Harry by měl svůj slib dodržet. Rozhodla se mimo jiné kontaktovat i prince Charlese, následníka trůnu a Harryho otce, kterému zaslala zprávu, ve které situaci vysvětlila. Zda se zpráva k Charlesovi dostala, není jisté.

Princ Harry si našel práci

Koktejl

Jisté je každopádně odhodlání, se kterým zhrzená žena postupuje. V indickém státě Pandžáb podala dokonce stížnost k vrchnímu soudu a navrhuje, aby bylo proti Harrymu zahájeno ve Velké Británii trestní řízení. „Princ Harry údajně nedodržel slib a podle navrhovatelky by mělo být proti němu ve Velké Británii zahájeno trestní řízení,” píše se v dokumentu ze soudu.

Soudce však žádost Kaurové smetl ze stolu s tím, že se jedná pouze o fantazie dotyčné ženy. Konstatoval také, že návrh, kterým se soud zabýval, byl sepsán chybně s množstvím gramatických chyb.

Soudce rovněž dodal, že je možné, že se Kaurová stala obětí internetového srandisty, který se za vévodu pouze vydával. Koneckonců při pohledu na Facebook se po světě vyskytuje celá řada „vévodů ze Sussexu”.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám