Hlavní obsah

Policisté zasahovali u sexuálních orgií, okamžitě se stali středem pozornosti

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když okolo desáté večer zaklepali policisté na dveře farmy v Argentině, rozhodně nečekali žádné vřelé přivítání. Na místě totiž zasahovali kvůli podezření na nelegální swingers party. K jejich překvapení je ale účastníci ihned pozvali dovnitř. Mysleli si, že jde o striptéry.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Události, která se konala na farmě asi 400 kilometrů jižně od Buenos Aires, se zúčastnilo zhruba dvacet párů. Ty nejdříve povečeřely a později se měly bavit v rámci swingers akce, která je kvůli současným protikoronavirovým opatřením nelegální.

„Když nás uviděli, okamžitě nás zvali dovnitř. Mysleli si, že jsme součástí té show, že jsme striptéři,” uvedli policisté argentinskému webu Infobae. Jednomu z nich dokonce účastnice lechtivé show šeptala do ucha velmi důvěrné informace.

Orgie ve swingers klubu se po příchodu policie zvrhly

Koktejl

„Když jsme si všechno vyjasnili a ukázalo se, že jsme skuteční policisté, byli překvapení. Ale náš zásah respektovali, neprotestovali,” uvedl jeden z policistů, jenž přiznal, že kromě domluvy proběhlo na místě i několik vtípků.

„Bylo to legrační až absurdní,” dodal policista. Poslední případ z Argentiny rozhodně není prvním. Před několika lety se do podobné situace dostal i britský strážník, který šel během pochůzky zkontrolovat otevřené dveře u jednoho z domů v hrabství Wiltshire. Jak se ale ukázalo, uvnitř se slavily padesátiny a řada žen čekala právě na policejního striptéra.

Reklama

Výběr článků

Načítám