Hlavní obsah

Pod domem v Texasu se ukrývalo skoro 40 jedovatých hadů

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bronte

Na tým profesionálních odchytávačů hadů z amerického Texasu čekalo 6. dubna mnohahlavé překvapení. Místo pár kousků se totiž pod domem schovávalo celé hejno jedovatých chřestýšů. Dohromady jich nakonec vytáhli 39. Videozáznam z odchytu zveřejnila agentura AP.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Odchytová služba našla pod domem 39 chřestýšůVideo: Newsflare, AP

 
Článek

Odchytová služba specializující se na hady The Big Country Snake Removal byla přivolána k jednomu z domů v texaském městě Bronte. Pracovníci očekávali, že tam najdou několik málo chřestýšů. Jejich počet je ale doslova šokoval. Stočených mezi izolací jich bylo 39.

„Přijeli jsme tam a čekali, že budeme odstraňovat pár hadů, které tam zahlédl plynař. Ale rychle jsme zjistili, že je jich tam mnohem víc než pár. Po několika hodinách byla práce hotova,“ popsal zaměstnanec odchytové služby.

Foto: Newsflare, AP

S takovým úlovkem pracovníci odchytové služby nepočítali

Chřestýši jsou jedním z nejrozšířenějších druhů hadů vyskytujících se na jihozápadě Spojených států amerických. Mají sice velmi silný jed, málokdy je však jejich kousnutí pro člověka fatální, obzvlášť v případě, kdy jsou včas podány protilátky.

Rod chřestýš zahrnuje celkem 29 druhů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám