Článek
Martin Crompton a John Web se znají už více než 30 let, ale teprve během posledního roku se potkávají také na směnách v práci. Společně asfaltují silnice v oblasti Velkého Manchesteru, anglického metropolitního hrabství v Severozápadní Anglii obklopujícího stejnojmenné město.
Nešikovný dělník prošpikoval čelní sklo jedoucího auta ocelovou trubkou
![](http://d15-a.sdn.cz/d_15/c_img_F_J/ZVsuRD.jpeg?fl=cro,0,0,799,449%7Cres,160,,1%7Cjpg,80,,1)
John se 27. listopadu rozhodl, že Martinovi a dalším kolegům ukáže svou specialitu. Říká tomu drive-thru vyššího levelu. Kuřata obalená v alobalu se vloží do horkého asfaltu, přesně toho, který dělníci používají na silnice. Po 20 minutách je jídlo hotové a připravené k podávání.
Po 20 minutách je třeba měnit asfalt
„Koláče a polévky se dělají 15 minut, vejce 18, slanina a klobása 20,“ pochlubil se John, že má s tímto způsobem přípravy jídla už nemalé zkušenosti.
Michelinský kuchař dostal vyhazov za to, že pozval přátele do svého podniku
![](http://d15-a.sdn.cz/d_15/c_img_F_J/CParLL.jpeg?fl=cro,0,158,650,366%7Cres,160,,1%7Cjpg,80,,1)
Sám tento způsob vaření všem vřele doporučuje. Dávat jídlo do horkého asfaltu přirovnává k historickému způsobu vaření, kdy se pokrm zahrabal do hlíny a položily se na něj horké kameny.
„Jen je třeba dát pozor, že když by se jídlo dělalo déle jak 20 minut, je potřeba vyměnit asfalt,“ upozornil kulinářský průkopník John Web.