Hlavní obsah

Medvěd v čínském safari vyskočil na auto s rodinou. Nedopadlo to dobře

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chvíle hrůzy zažila rodina projíždějící čínským safari parkem v provincii Chaj-nan. Na jejich automobil tam vyskočil medvěd a pod jeho tíhou prasklo čelní sklo vozu. Na záběrech zveřejněných agenturou AP je slyšet brek vystrašeného dítěte. Podle správce však řidič porušil pravidla parku, píše server listu The Daily Mail.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Medvěd vyskočil na auto s turisty a prošlápl přední oknoVideo: Newsflare, AP

 
Článek

Tříčlenná rodina navštívila v neděli tropický wildlife park a botanickou zahradou na jihu země, kde prohlídky probíhají i formou drive thru. Když jeden z medvědů začal vylézat ze křoví poblíž, řidič v naději, že si zvíře budou moct lépe prohlédnout, na místě zastavil.

A opravdu k velmi blízkému setkání došlo. Šelma, pravděpodobně medvěd ušatý, totiž vyskočila na kapotu a během pár vteřin prošlápla přední okno. Zaměstnanci okamžitě přispěchali na pomoc a medvěda zahnali. Nikomu se přitom nic nestalo.

Zástupci parku tvrdí, že za incident může řidič vozidla. V areálu je totiž kromě vystupování z vozů zakázáno i zastavovat. Po vzájemné dohodě nakonec ale opravu škod na vozidle uhradí provozovatel parku.

Reklama

Výběr článků

Načítám