Hlavní obsah

Chtěli zasadit strom, vykopali tašku plnou zbraní

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Majitelé domku v americkém Phoenixu chtěli obohatit svou zahrádku o další strom. Během kopání díry však narazili na nemilé překvapení – tašku plnou zbraní. Policie nyní zjišťuje, zda zbraně, které v zemi ležely nejspíše déle než pět let, nebyly použity k trestné činnosti.

Foto: Twitter Phoenix Police, Profimedia.cz

Zbraně nalezené v tašce zakopané na zahradě jednoho z domů ve Phoenixu

Článek

Zbraně na své zahradě objevila Yajira Enriquezová minulu neděli. „Byl to docela šok. Zahradničím často a často kopu v zemi. Takže to měl být jen další obyčejný den. A najednou najdete zbraně,“ uvedla Enriquezová pro regionální pobočku televize Fox.

Žena s manželem okamžitě nahlásili nález policii, která si pro ně přijela. „Nevypadali, jako by to bylo něco vážného. Čekali byste, že si pro to přijedou federálové,“ podivovala se Enriquezová.

Muže bez roušky vykázali v Kalifornii z restaurace. Pro kuře se vrátil se zbraní

Koktejl

Policie nyní bude zjišťovat, zda byly zbraně použity k trestné činnosti. Enriquezová uvedla, že v domě bydlí už pět let a předchozí majitelé tam bydleli téměř stejnou dobu. Kdy a kým byly zbraně zakopány, není jasné.

Reklama

Výběr článků

Načítám