Hlavní obsah

Největší počítačový veletrh klepe na dveře

Novinky, rim
Las Vegas

Start největšího veletrhu spotřební a výpočetní elektroniky na světě International Consumer Electronics Show (CES) se nezadržitelně blíží. Už doslova za pár dní začnou výrobci z různých koutů světa odhalovat svoje nejzajímavější novinky pro nadcházející měsíce.

Foto: Miloslav Fišer, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Pro novináře se první tiskové konference uskuteční už v neděli večer. Vzhledem k tomu, že se akce koná v americkém Las Vegas, je potřeba počítat s velkým časovým posunem. Tuzemští uživatelé si tak na první novinky budou muset počkat až do pondělka.

Pro širokou veřejnost se brány jednotlivých výstavišť oficiálně otevřou v úterý 9. ledna, přičemž navštívit celou akci bude možné až do pátku 12. ledna.

Podle doposud zveřejněných plánů navštíví CES 2018 na 50 tisíc profesionálů ze zhruba 150 zemí světa. K vidění by měly být desetitisíce nových produktů. Kromě nových tabletů a počítačů budou k vidění také rekordéry, fotoaparáty či televizory. Stranou nezůstane ani nejrůznější příslušenství, a to nejen pro počítače, ale také pro automobily.

Sport a automobily

V letošním roce bude velká pozornost věnována také automobilovému průmyslu a sportovnímu odvětví.

Novinky.cz nebudou na veletrhu chybět a stejně jako v loňském roce budou přinášet informace o těch nejzajímavějších technických vymoženostech přímo z Las Vegas.

Přehled technických vychytávek, které byly k vidění v loňském roce, naleznete v jednom z našich dřívějších článků. [celá zpráva]

Související témata:

Výběr článků

Načítám