Hlavní obsah

Slavný francouzský herec natočil pozdrav pro zdravotníky i pacienty pražské nemocnice

Novinky, jas, leb

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Nečekané podpory a slov uznání se dostalo zdravotníkům i pacientům pražské Nemocnice Na Homolce, které podpořil francouzský herec Jean Reno.

Francouzský herec Jean Reno poslal pozdrav českým zdravotníkůmVideo: Nemocnice Na Homolce

 
Článek

Hercovu zdravici, kterou by podle svých slov chtěl dodat osazenstvu kuráž, nemocnice zveřejnila v pondělí na svých webových stránkách.

„Vím, že je to těžké, že tato doba je velice náročná. Na konci tunelu ale vždy bývá světlo,” vzkázal do Česka herec, kterého diváci mohou znát z filmů Magická hlubina, Brutální Nikita či Leon.

Jean Reno poděkoval za cenu a svěřil se, že mluví se stromy a je trochu velbloud

MFF KV

Nemocnice uvedla, že pozdrav poslala manažerka herce. Proč si vybral právě Homolku, mluvčí Martina Dostálová netušila, připomněla jen, že Jean Reno v Česku natáčel a v roce 2016 byl hostem karlovarského filmového festivalu.

„Má povědomí o tom, jaká je aktuálně situace v České republice a poslal krátké video pro povzbuzení frustrovaných zdravotníků i pacientů, o které jsme se podělili na sociálních sítích. Je sice adresováno Nemocnici Na Homolce, ale patří i ostatním zdravotnickým zařízením v celé ČR,“ uvedla Dostálová.

„Jeho povzbuzující pozdrav patří zdravotníkům a pacientům, kteří v současnosti zažívají těžké chvíle. Posíláme ho i do dalších českých a moravských nemocnic a vůbec všem, kteří se těší, až tato doba bude jednou za námi,” doplnila nemocnice, která neopomněla připomenout, že herec se nijak netají tím, že si dělá všechno po svém.

Nejradši bych jim nafackovala, říká sestra z přetížené nemocnice o popíračích covidu

Domácí

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám