Hlavní obsah

Pohoštění pro přátele nemusí znamenat hodiny strávené u sporáku

Novinky, das

Návštěvy jsou téměř vždy spojené s nějakou formou pohoštění. Podle průzkumu serveru nadoma.cz třetina Češek vaří pro přátele jenom tehdy, když slaví narozeniny nebo nějaký úspěch a to zejména proto, že nerady tráví čas přípravou pohoštění. Poradíme vám jak připravit tabuli, aniž byste strávili celé odpoledne v kuchyni.

Článek

Jak vyplynulo z průzkumu, většina českých žen se s přáteli u večeře příliš často neschází, a doma vaří večeři jen jednou až třikrát týdně. Podle odborníků lze tento stav zvrátit, pokud se naučíme vařit jednoduchá, rychlá a přitom chutná, zdravá jídla.

Připravili jsme pro vás hned několik tipů pro usnadnění a zpestření přípravy pohoštění od šéfkuchaře kulinářského ateliéru Ola Kala Michala Nikodema.

Související témata:

Související články

Česnek v kuchyni nesmí chybět

Je tak přirozenou součástí naší kuchyně, že si ho skoro ani nevšímáme, ovšem jen do té doby, než zjistíme, že schází. Česnek je jedním z nejpoužívanějších...

Husa je tradiční královnou posvícenské tabule

Není to vůbec náhoda, že se husa stala zlatým hřebem podzimních hostin při posvícení. V té době má totiž nejchutnější maso, neboť se celé léto pásla na zeleném...

Výběr článků

Načítám