Článek
Blogerka Leigh Campbellová se nedávno podělila se svými fanoušky o jednoduchý tip na to, jak uchovat co nejdéle vyloupané avokádo čerstvé. „Avokádo má tendenci ihned hnědnout, po tomto experimentu se ale domnívám, že je v úplně stejném stavu,“ píše na svých sociálních sítích.
Trik spočívá v tom, že nakrájíte dužinu avokáda a vložíte ji do mělké misky s vodou, která jej udrží čerstvé až do dalšího použití. Tato jednoduchá, ale praktická rada vyvolala mnoho pozitivních ohlasů.
Ovoce, které využijete nejen v kuchyni, ale i v kosmetice

Sledující se pak začali mezi sebou dělit o další kuchyňské vychytávky. Jedna žena napsala, že avokádo v misce s vodou vydrží ještě déle, pokud jej umístíte do lednice.
Další sledující napsal, že pokud si rádi dopřáváte avokádo s vařeným vejcem, je dobré do vody při vaření přidat kapku octa, aby šly skořápky lépe loupat.