Článek
Podle Maršálka je podstatné péct s láskou. I když něco zní velmi vznešeně a složitě, nemusí to ve skutečnosti být až taková věda, o čemž se můžete přesvědčit i při přípravě dezertu Paris Brest, na kterém si pochutnával třeba i bývalý majitel Harrods Mohamed Al-Fayed.
Paris Brest

Dezert Paris Brest sice vypadá jako věneček, ale má do něj daleko.
Suroviny na těsto: 3 vejce, 100 g hladké mouky, 125 ml mléka, 50 g másla, špetka soli, půl lžičky cukru, 50 g lískových oříšků.Na náplň: 3 žloutky, vanilkový lusk, 30 g lískových oříšků, 30 g mandlí, 25 g pudinku, 60 g cukru krupice (na karamel), 60 g cukru krupice (do pudinku), 25 g másla (do pudinku), 150 g másla (do krému). |
Může se vám hodit na Zboží.cz: