Článek
S makrobiotikou jí pomáhá osobní kuchař Mayumi Nishimura, který jí denně připravuje kombinace pochoutek ze zeleniny, luštěnin, mořských řas s misem, tempehu a sójou, které jí pomáhají pečovat o střevní mikroflóru.
Není pochyb o tom, že střevní bakterie, známé jako probiotika, podporují trávení a vstřebávání vitamínů, čímž tělo chrání před celou řadou onemocnění.
"Dieta, kterou se řídí Madonna, je velmi rozumná. Bakterie, které žijí v našich střevech, plní skutečně velmi důležitou funkci," vysvětluje pro Daily Mail lékař David Topping.

Madonna zpívala písničku Give Me All Your Luvin’ premiérově na letošním americkém SuperBowlu.
Kuchař Nishimura podává Madonně potraviny co nejméně upravované a do jídel nepřidává zbytečné přísady. Dříve se proslavil jako člověk, který vaří speciální jídla pro nemocné s rakovinou a lze ho tedy považovat za skutečného odborníka přes výživu.
Mezi nejoblíbenější jídla Madonny prý patří Miso polévka s mořskými řasami, mořské řasy hijiki podávané s mrkví a cibulí - ochucené sójovou omáčkou, či vařený oves k snídani.
"Když vyřadíte ze stravy živočišnou stravu, bílý cukr a kávu, pak už po deseti dnech zaznamenáte velkou změnu. Hned první dny, když jsem začala s touto dietou, jsem sama na sobě pociťovala, jak je moje hlava jasnější. Nyní se cítím skutečně lépe než před 20 lety," svěřuje se ve své kuchařce z roku 2010 Madonna.