Hlavní obsah
Jihotyrolské lahůdky, při kterých zavoní uzená kýta a čerstvá jablka
Jižní Tyrolsko vyniká tradičním pěstování jablek, dobrého vína a špeku - uzené a sušené kýty. Pokud obdivujete na dovolené speciality a váháte jak je připravit, máme pro vás několik receptů, které lehce zvládnete sami doma. Nezoufejte, jihotyrolské potraviny jsou dostupné i u nás.
Související články
Gastrotoulky Českou republikou: Děčínsko
Na naší gastronomické mapě má Děčínsko zvláštní místo. Málokde se totiž tak úzce propojilo hned několik typů kuchyní, hlavně české, německé a židovské. Ve...
Kysané zelí: výborná a přitom velmi levná prevence proti rakovině
V poslední době u nás klesá spotřeba zelí hlávkového ve prospěch kysaného. Není to tak špatná zpráva. Díky mléčnému kvašení má kysané zelí příjemnou chuť, ale...
S nadhledem o jídle a dietách
Nabádání ke zdravému způsobu stravování mají lékaři snad všech oborů tak říkajíc v popisu práce. Až tři čtvrtiny chorob jsou totiž zaviněny výživou a ty další...
Postranní panel
Reklama
Reklama