Hlavní obsah

Zhubla přes šedesát kilo během osmi měsíců. Dopřávala si přitom dál, co měla ráda, jen zmenšila porce

Amy měla vždy sklony k nadváze a v podstatě neustále se svou váhou bojovala. Nikdy ale nevypadala tak jako po narození svých dvojčat. Ještě tři měsíce po porodu vážila 126 kilogramů a možná by tak vypadala dodnes, kdyby se nevdávala její kamarádka, které šla za družičku. Tehdy totiž zažila obrovské ponížení, když jí šaty museli upravit tak, že sešili dvoje dohromady. Když se pak viděla, byla tak znechucena sama sebou, že se rozhodla s tím okamžitě něco dělat.

Za osm měsíců zhubla přirozenou cestou 63 kilogramůVideo: Reuters

Článek

Odhodlání Amy změnit život bylo natolik velké, že udělala rázné kroky. Začala běhat a nastavila si na chytrých hodinkách denní kalorický deficit 1000 kalorií. Jinak nadále jedla to, na co byla zvyklá, co měla ráda, ale významně zmenšila porce. Sama pak byla překvapená, jak rychle šly kilogramy dolů. A to přestože se nedokázala vzdát svých oblíbených čokoládových tyčinek, které si každý večer dopřávala.

Když měla občas špatný den, dala si před sebe fotky ze svatby kamarádky, což ji vždy znovu nakoplo k tomu, aby ve svém rozhodnutí zhubnout pokračovala.

Za pouhých osm měsíců se jí podařilo zhubnout 63 kilogramů. Dostala se tak na vysněnou váhu a uvědomila si, že bude muset na sobě dál pracovat, aby si váhu udržela.

V té době už ale měla takovou kondičku, že zvládla uběhnout i maraton. Běhala v podstatě denně, byl to způsob, jak si mohla i přes dopřávání si oblíbených jídel udržet deficit 1000 kalorií.

Samozřejmě se jí zprvu běhat moc nechtělo, ale vždy se dokázala donutit vyjít z domu, což pokaždé bylo to nejtěžší. Tou nejlepší motivací jí přitom vždy byly její děti.

Vynechávání jídel a další velké chyby při hubnutí

Zdraví

Nejlepší tipy, jak nadobro porazit chuť na sladké

Zdraví
Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám