Hlavní obsah

Žena v Indii vypadla z jedoucího autobusu, kutálela se šest metrů

Jen tak tak unikla možné smrti žena, která u indického města Namakkal vypadla za jízdy z autobusu. Šokující záběry zaznamenaly obě kamery vozidla - vnitřní i vnější.

Pád cestující z jedoucího autobusu v IndiiVideo: AP

Článek

Incident se odehrál začátkem měsíce. Žena se vracela domů z nákupu v sousedním městě. Když autobus projížděl ostřejší pravotočivou zatáčkou, ztratila cestující rovnováhu a vypadla z otevřených dveří na asfalt, kde se pak asi šest metrů kutálela za okraj silnice.

Záběry vnitřní kamery ukazují, jak se vyděšení cestující po sobě bezradně ohlížejí. Ihned vyrozuměli řidiče, aby zastavil, a spěchali ženě na pomoc.

Pasažérka podle serveru Republic utrpěla blíže neupřesněná vážná zranění a sanitka ji převezla do vládní nemocnice ve městě Salem.

Incident znovu vyvolal obavy o bezpečnost veřejné dopravy v Indii ve stárnoucích autobusech, které navíc zpravidla jezdí s otevřenými dveřmi. Podobná nehoda se odehrála letos v únoru v Erode na jihu země. Průvodčí tehdy pádu na poslední chvíli zabránil, když pasažérku chytil za vlasy a vtáhl ji zpět do vozidla.

Ind po uštknutí hada třikrát kousl a usmrtil jej

Koktejl

Obří balvan se v Itálii zřítil těsně před jedoucí autobus

Evropa
Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám