Hlavní obsah

Zemřela dětská hvězda sitcomu Alf

Zemřel Benjamin Gregory Hertzberg, známý spíše pod zkráceným jménem Benji Gregory. Patřil k dětským hereckým hvězdám, proslavil se jako Brian Tanner v oblíbeném sitcomu Alf. Bylo mu pouhých 46 let. Příčina úmrtí zatím není známá. Byl nalezen bez známek života v autě na parkovišti u bankovní pobočky Chase v americkém státě Arizona. V autě s ním byl také pes Hans.

Foto: Profimedia.cz

Titulní postava seriálu Alf s hercem Benjim Gregorym

Článek

Sestra Benjiho Gregoryho portálu TMZ řekla, že se léčil s depresí, bipolární poruchou a měl problémy se spánkem. Je možné, že náhodou usnul v autě během horkých letních dnů v Arizoně a příčinou skonu mohl být smrtelný úpal. Zatím se čeká na výsledky pitvy, píše deník Bild.

Gregorymu bylo pouhých osm let, když se proslavil v sitcomu Alf. Seriál se vysílal od září 1986 do března 1990. Později se ještě objevil v několika dalších televizních pořadech a také v celovečerních filmech. Skutečně velký hollywoodský úspěch se však nedostavil.

Pověsil proto herectví na hřebík a v roce 2003 narukoval k americkému námořnictvu. Z armády byl kvůli zdravotním problémům propuštěn. Poté se oženil a se svou manželkou žil v Arizoně.

Seriál byl o mimozemšťanovi Alfovi, který „přistál“ v garáži rodiny Tannerových v kalifornském San Fernando Valley. Seriál je o tom, jak se Tannerovi snaží mimozemšťana ukrýt před zvědavými sousedy a úřady.

Zemřel herec Jerzy Stuhr

Kultura
Související témata:

Výběr článků

Načítám