Hlavní obsah

Rána v lebce, chybějící uši. Mladíka v Thajsku zabili tři psi jeho bratra

Osmnáctiletého mladíka v thajské provincii Lopburi v pátek napadli a zabili tři psi rasy American Bully. Informuje o tom tamní list The Bangkok Post, podle něhož zvířata patřila bratrovi oběti. Ten k neštěstí uvedl, že si bratr se psy „neuměl hrát“.

18letého studenta v Thajsku zabili tři psi jeho bratraVideo: AP

Článek

Incident zachytily bezpečnostní kamery, uvedl thajský list. Na záběrech je vidět, jak si Adisak se psy hraje, ti ho ale posléze napadnou. Mladík se chce ukrýt v místnosti v prvním patře rodinného domu, nepodaří se mu ale včas zavřít dveře a psi proniknou za ním. V pokoji ho pak pokousali.

Policie uvedla, že našla na hlavě a končetinách oběti stopy po kousnutí. Jeho lebka byla otevřená a chyběly mu obě uši.

Podle policejního vyšetřovatele Pola Maje Nattaponga byl Adisak v době útoku sám. Byl mrtvý více než 12 hodin, než se jeho matka a bratr, kteří se mu snažili dovolat, vrátili domů a našli jeho tělo se třemi psy ve stejné místnosti.

Američanka za trest spoutala šestiletého syna. V tu chvíli jej brutálně napadl pitbul

Amerika

„Psi možná mého bratra dobře neznali a on možná nevěděl, jak si s nimi má hrát. Nebo si chtěli chránit svůj prostor na spaní,“ prohlásil Adisakův 23letý bratr Abhisit Chansakulnee.

Uvedl, že psy si prý přivezl z Bangkoku teprve asi týden před útokem. Zvířata prý nikdy předtím nikoho nenapadla a bratr si s nimi už dříve hrál.

V současnosti probíhá vyšetřování incidentu. Psy úřady ponechaly v místnosti, kde k tragédii došlo. Později je budou zkoumat odborníci, uzavřel list.

Dva psi v Anglii pokousali stařenku k smrti, když hlídala vnuka

Evropa
Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám