Hlavní obsah

Člen K-popové skupiny BTS dostal milionovou pokutu za jízdu na koloběžce v opilosti

Člen K-popové chlapecké hudební skupiny BTS Suga, skutečným jménem Min Jun-ki, dostal v pátek pokutu ve výši 15 milionů wonů (258 tisíc korun) za jízdu na elektrické koloběžce v opilosti. Výše pokuty v Jižní Koreji odpovídá obsahu alkoholu v krvi, jenž u Sugy přesáhl hranici 2 promile. Obviněn byl zpěvák v srpnu, kdy jej policie v Soulu zastihla, jak se po pádu z koloběžky snaží vstát. Též mu byl odebrán řidičský průkaz.

Foto: Profimedia.cz

Suga z BTS

Článek

„Ačkoliv nebylo nikomu ublíženo a nebyl poničen žádný majetek, jsem za to, bez jakýchkoliv výmluv, zcela zodpovědný. Omlouvám se těm, které má nedbalost a špatné chování ranily, a zajistím, že už se to v budoucnu nestane,“ stálo v interpretově vyjádření po incidentu.

V téže omluvě uvedl, že se pro jízdu na elektrické koloběžce rozhodl, protože si „myslel, že pojede jen krátkou vzdálenost, a zapomněl, že pod vlivem se to nesmí“, uvedla BBC.

Jednatřicetiletý Suga si incidentem vysloužil velkou vlnu kritiky a mnozí požadovali, aby BTS zcela opustil. Od K-popových hvězd se v Jižní Koreji totiž očekává, že budou mít zcela neposkvrněnou veřejnou image. Přesto se v tomto případě řada fanoušků zpěváka též zastávala.

Suga od loňského září dobrovolně plní svou všeobecnou brannou povinnost, jež byla členům BTS odložena. Pro bojové povinnosti byl však shledán nezpůsobilým, a tak působí v armádní sociální službě.

KLDR vypouští balony s exkrementy. Narušují letištní provoz v Soulu

Zahraniční
Související témata:
Hudební skupina BTS

Výběr článků

Načítám