Hlavní obsah

Smečka psů v Mexiku brutálně napadla seniorku. Děsivé záběry zachytila pouliční kamera

Pedro Escobedo

Scéna jako z hororového filmu se odehrála v mexickém městě Pedro Escobedo. Smečka agresivních psů tam na ulici zničehonic brutálně napadla starší ženu, když s pojízdnou taškou stála na okraji chodníku a chystala se přejít silnici.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Šokující moment z tohoto měsíce zachytila pouliční kamera. Na záběrech je vidět, jak se k oběti bez varování rozběhli čtyři psi, povalili ji na zem a pak ji opakovaně kousali do různých částí těla. Jeden ze psů kousl ženu do hlavy, chytil ji za vlasy a táhl po zemi.

Martyrium podle serveru Telediario trvalo téměř půl minuty. Skončilo až poté, co z domu odnaproti vyšla jiná žena s koštětem a dorážející psy zaplašila.

Ti sice nadále pobíhali nablízku, ale byli už klidní. Oběť zůstala otřesená ležet na dlažbě a skončila se zraněními v nemocnici, kde se zotavovala několik dní.

Nyní je už v domácím ošetřování, podle její rodiny ale ještě bojuje s následky šoku. Proč psi tak náhle a agresivně na ženu zaútočili, není známo.

Děsivé záběry se rychle rozšířily na sociálních sítích a vyvolaly vlnu obav i rozhořčení. Městské úřady psy vypátraly a dopravily je do útulku.

Husky pokousal v USA v postýlce šestitýdenního chlapečka. Ten nepřežil

Evropa
Související témata:

Výběr článků

Načítám