Hlavní obsah

Šestnáctiletý kluk v Michalovcích přežil skok ze sedmého podlaží paneláku

Jako zázrakem jen s několika zlomeninami přežil šestnáctiletý kluk skok ze sedmého podlaží paneláku na Ukrajinské ulici v Michalovcích na východě Slovenska. Neštěstí se stalo v úterý večer. Matka středoškoláka měla sousedům tvrdit, že její syn skočil pravděpodobně kvůli špatným známkám ve škole.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Regionální deník Korzár informoval, že na místě zasahovaly všechny záchranné složky. „Na místo byla vyslána policejní hlídka, která zjistila, že mladistvá osoba po pádu z balkonu jednoho z bytů utrpěla zranění. Přivolanou rychlou zdravotní pomocí byla tato osoba za součinnosti policejní hlídky převezena do zdravotnického zařízení,“ uvedla košická policejní mluvčí Jana Mésárová.

List uvedl, že chlapec utrpěl vícero zlomenin, ale jeho stav je stabilizovaný. „Cizí zavinění bylo v tomto případě vyloučeno,“ dodala Mésarová.

Příslušný úřad práce, sociálních věcí a rodiny jako orgán sociálněprávní ochrany dětí a sociální kurately Korzáru potvrdil, že nedisponuje informacemi o možném porušování práv dítěte a neeviduje podnět v případě zmíněné události.

Muž zakopal na Slovensku tělo své matky do sklepa a pak pobíral její důchod

Evropa

Web regiony.sk uvedl, že při neštěstí bylo slyšet silný náraz a křik matky. „Je to hrozný pocit, když někoho potkáváte každý den a najednou ho vidíte ležet nehybně na zemi. Obzvláště, když se jedná o dítě,“ řekl jeden ze sousedů.

Před několika týdny zemřel žák deváté třídy po skoku ze střechy školy v obci Parchovany v okresu Trebišov na východě Slovenska. Patnáctiletý Roman měl být dlouhodobě šikanovaný. Při jeho zoufalém činu ho spolužáci povzbuzovali, aby skočil, a natáčeli si ho i při pádu na mobilní telefony.

„Romane, skoč!“ Deváťáka na Slovensku povzbuzovali spolužáci. Při pádu ze střechy školy ho točili

Evropa
Související témata:

Výběr článků

Načítám