Hlavní obsah

Rapperka Nicki Minaj musela zrušit koncert v Manchesteru, policie ji zadržela na letišti kvůli marihuaně

Rapperka Nicki Minaj byla v sobotu zadržena na letišti v nizozemské metropoli Amsterodamu, když u ní policisté našli v zavazadle marihuanu. Policie zpěvačce udělila pokutu a propustila ji. Nicki Minaj kvůli incidentu zrušila koncert plánovaný na sobotní večer v anglickém Manchesteru.

Foto: ČTK/AP

Nicki Minaj

Článek

Americká rapperka původem z Trinidadu zveřejnila na sociálních sítích záběry z incidentu. Nizozemská policie agentuře AFP řekla, že zadržela jednačtyřicetiletou Američanku, odmítla ale potvrdit, že se jednalo o Nicki Minaj.

„Nikdy nepotvrzujeme identitu zadržených, ale můžeme říct, že jsme zadrželi jednačtyřicetiletou ženu pro podezření z pokusu vyvézt měkké drogy do jiné země, což je zakázané,“ řekl mluvčí policie Robert Kapel. Hudebnice podle něj dostala „přiměřenou pokutu“ a tím byl případ uzavřen.

Rapperka na svých sociálních sítích uvedla, že v cele strávila 5–6 hodin. Obvinila svoje okolí, že jí marihuana byla podstrčena do zavazadla. Mimo jiné uvedla, že „existují lidé, kterým platí velké peníze za to, aby ničili moji tour“. Podle dalšího vyjádření budou incident řešit její právníci.

Fanouškům se Minaj omluvila za zrušený koncert s tím, že hledá náhradní termín v červnu či červenci. V neděli její tour pokračuje v Birminghamu.

Zpěvačka vystoupila ve čtvrtek v hale Ziggo Dome v Amsterodamu a 2. června by se tam měla vrátit na další show, uvedla agentura Reuters.

Slavná rapperka svým tweetem o koronaviru zaměstnala politiky a vědce tří zemí

Koktejl
Související témata:
Nicki Minaj

Výběr článků

Načítám