Hlavní obsah

Mami, kečup nechci! Na burgeru čtyřleté holčičky byla krev z kuchařova prstu

Děsivé chvíle prožívá matka čtyřleté dcery z amerického státu New York poté, co v prodejně rychlého občerstvení koupila dítěti krvavý burger. Krvavý doslova, protože kuchař se při přípravě pokrmu řízl do prstu. Holčička ale stačila pár soust pozřít a její rodina teď žije ve strachu, jestli se dítě nenakazilo nějakou nemocí.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Šokující událost se odehrála koncem minulého měsíce, kdy paní Tiffany přijela s dcerkou k drive-in přepážce v Getzvillu a objednala oběma jídlo. Sobě burger a dívence dětské menu, které – jak vzápětí zjistila – bylo potřísněné krví.

@mindbodymomm

#burgerking #wny #bloodinmyfood #williamsvillenewyork #westernnewyork #chanel4 @Burger King

♬ original sound - MindBodyMomm

„Nejdříve jsem jen slyšela: ‚Mami, já nechci kečup.‘ Tak jsem její tašku popadla v domnění, že prodavači objednávku zpackali,“ řekla matka deníku The New York Post. „Podívala jsem se na její hamburger i na celé balení a byla to samá krev. I na jejích hračkách, na všem,“ dodala.

Paní Tiffany dcerce okamžitě řekla, aby vše, co má v puse, vyplivla. Dítě ale předtím stačilo sníst pár hranolků a kousek hamburgeru. „Pak jsem se podívala na své jídlo a krev byla i na něm,“ dodala vystresovaná matka.

Ihned zavolala do prodejny, jejíž vedoucí potvrdil, že se kuchař řízl do ruky, krvácel a že je mu to „moc líto“. Manažer zákaznici také nabídl, že jí vrátí peníze, ale jméno poraněného pracovníka prozradit nechtěl.

Nato paní Tiffany kontaktovala pediatra své dcery, od nějž se dozvěděla, že rodina musí počkat 30 dní, než dítě bude moci podstoupit krevní testy. „A pak musíme každý měsíc po dobu jednoho roku chodit na další rozbory, jestli se něčím nenakazila,“ řekla dále.

Matka se rovněž obrátila na centrálu řetězce, který jí nabídl, že zaplatí veškeré výdaje spojené s lékařskými vyšetřeními. Paní Tiffany, která svou zkušenost zveřejnila na sociálních sítích, to ale považuje za nedostatečné.

„Moje dcera od té doby nic nejedla a můj strach je nepopsatelný. Říkám si, jestli nebude potřebovat odbornou pomoc,“ uvedla dále matka.

Vedení řetězce potvrdilo zranění zaměstnance a vyjádřilo nad incidentem „hluboké znepokojení“. Zmíněnou prodejnu dočasně uzavřelo a najalo externí firmu, aby pobočku důkladně vyčistila.

K burgeru medium chce restaurace podpis. Hosté se jím zříkají odškodného za zdravotní potíže

Koktejl

Výběr článků

Načítám