Hlavní obsah

Žena z Brna porodila na slovenském koupališti

Porod zastihl ženu z Brna v pondělí na břehu jezera, které patří areálu rekreačního střediska Thermalpark v Dunajské Stredě. Při porodu pomáhali plavčíci i návštěvníci koupaliště.

Foto: FB Thermalpark Dunajská Streda, Novinky

Plavčíci pomáhali u porodu.

Článek

„Vše se semlelo velmi rychle, než přijela sanitka, malá Izabela už byla na světě. Děkujeme všem přítomným, kteří byli na místě a pomáhali, jako i našim plavčíkům za úžasnou duchapřítomnost. Odvedli jste skvělou práci,“ uvedlo vedení koupaliště na Facebooku, kde se v reakcích objevila i fotografie dítěte.

Rekreační středisko Thermalpark Dunajská Streda označilo Izabelu za „naše miminko“. „Mamince i děťátku přejeme zdraví a hodně krásných chvil v životě, a samozřejmě hodně vodních zážitků u nás,“ dodalo vedení koupaliště.

Vstup zdarma

Marketinková manažerka střediska Katarína Horváthová Novinkám řekla, že Izabela bude mít na deset let vstup na koupaliště zdarma. „Celá rodina dostala od nás pobyt zdarma, který mohou využít kdykoli do tří let v našem kempu nebo v hotelu,“ řekla Horváthová. Marketinková manažerka potvrdila, že rodina z Brna je pravidelným návštěvníkem areálu Thermalpark Dunajská Streda.

Miminko spěchalo na svět, porod v sanitce na Klatovsku trval jen pár minut

Krimi
Související témata:

Výběr článků

Načítám