Hlavní obsah

Smrtelná střelba na nádraží ve Frankfurtu. Policie zadržela občana Turecka

Jeden muž zemřel po střelbě na hlavním nádraží ve Frankfurtu nad Mohanem. Incident se stal v úterý večer, pachatele při pokusu o útěk z města zadržela německá policie. Ta ve středu informovala, že pachatel i oběť byli občany Turecka.

Foto: Profimedia.cz

Policejní zásah na frankfurtském nádraží

Článek

„Střelec přišel ke své oběti zezadu a okolo deváté hodiny večerní na nástupišti číslo 9 na frankfurtském hlavním nádraží na ni vypálil několik ran z pistole. Pokusil si utéct, ale byl zatčen policisty na nástupišti číslo 7, aniž by kladl odpor,“ napsal ve středu web deníku Frankfurter Rundschau s odvoláním na zprávu vyšetřovatelů. Motiv útoku podle něj zůstává neznámý.

Foto: Profimedia.cz

Policejní zásah na frankfurtském nádraží

„Vyšetřovatelé potvrdili, že oběti bylo 27 let a podezřelému je 54 let. Oba muži mají turecké občanství,“ dodal server s tím, že postřelený muž zemřel na místě. Zadržený muž by měl ve středu stanout před soudcem, který má zatím rozhodnout o vazbě.

Hlavní železniční nádraží ve Frankfurtu bylo kvůli policejními zásahu v úterý večer zhruba na 25 minut uzavřeno. Vyšetřovatelé a forenzní experti pak na místě pracovali dlouho do noci, kdy byl provoz nádraží obnoven. Samotné místo činu zůstalo pro veřejnost zavřené až do půl páté ráno ve středu.

V supermarketu v Mnichově zastřelili policisté ženu

Evropa

Výběr článků

Načítám