Hlavní obsah

Slovenský poslanec Huliak na konci televizní diskuse spadl z pódia

Nedělní diskusní pořad Slovenské televize měl dramatickou dohru, když poslanec vládní Slovenské národní strany (SNS) Rudolf Huliak ošklivě spadl z pódia. Poslanci se naštěstí nic nestalo, ale video na Slovensku ovládlo internet.

Foto: Jozef Jakubčo/SME, Profimedia.cz

Rudolf Huliak

Článek

Na konci diskuse si Huliak odsouval židli a ukázalo se, že pódium není moc stabilní. Noha židle se dostala do rýhy, Huliak se na židli převrátil z pódia dolů, dopadl na záda a nohy mu vyletěly do vzduchu. Lidé ze studia okamžitě přispěchali poslanci na pomoc. Zdálo se, že Huliak neutrpěl žádné zranění a okamžitě se postavil na nohy.

Miroslav, diskutující na facebooku satirické stránky Zomri, upozornil, že pódium bylo neprofesionálně připravené. „Tohle by se stát nemělo, aby se při odsouvání židle rozebrala podlaha. Hrozilo opravdu vážné zranění a neřeším, komu se to stalo,“ uvedl.

„Právě tato židle se pod ním zatřást nemusela, ale ta poslanecká by se rozhodně měla,“ přidala svůj názor Katarína.

Narážel tím na Huliakovy kontroverze. Právě on minulý týden pobouřil na Slovensku značné množství lidí, když poslankyni opozičního Progresivního Slovenska (PS) Lucii Plavákovou označil hanlivým slovem. Své poslanecké kolegyni se Huliak odmítl omluvit, ale právě ve zmíněném diskusním pořadu se formálně omluvil všem ženám, kterých se jeho výrok dotkl. Použití expresivního výrazu dal do souvislosti s psychickým rozpoložením po zprávě o smrti svého kamaráda.

Poslankyně, kterou vykázali z jednání kvůli nálepkám na počítači, se obrátí na soud kvůli šikaně

Evropa
Související témata:

Výběr článků

Načítám