Hlavní obsah

Skupina teenagerů v Německu zmlátila personál bazénu. Nechtěli je pustit dovnitř

Brémy

Dramatické ráno zažili ve čtvrtek zaměstnanci plaveckého bazénu v Brémách. Skupina mladíků ve věku 16 až 18 let je zmlátila tak, že dva muži a jedna žena skončili v nemocnici, píše web Tachesschau.de.

Foto: Profimedia.cz

Plavecký bazén v Brémách

Článek

Mladíci zaútočili na personál, když jim pracovníci odepřeli vstup do krytého bazénu. Skupinka se předtím chovala velmi nevhodně, uvedla policie s odkazem na svědky incidentu, píše web tachesschau.de.

Vůdce skupiny se rozzuřil a dal ránu do krku 31letému zaměstnanci. Vzápětí se ostatní vrhli na zbytek personálu a začali ho řezat hlava nehlava. Zaměstnance mlátili především pěstmi.

Když na místo dorazila policie, stačila skupinka prchnout. Na místo musela přijet i záchranka, která zmlácené zaměstnance ošetřila, přičemž tři lidi (dva muže a jednu ženu) musela odvézt do nemocnice k dalšímu ošetření, napsal web týdeníku Focus.

Arény bezuzdného násilí

Policisté po násilnících pátrají a shánějí svědky. Pachateli byli údajně 16 až 18letí mladíci s tmavými vlasy.

Bazény a koupaliště se v Německu stávají arénami bezuzdného násilí. Masové bitky, sexuální útoky, výhrůžky, plivance a nadávky, taková je realita. Například provozovatelé koupališť už vloni zvýšili počty pracovníků ostrahy, policie zvýšila v sezoně dohled, přesto se ale nedaří kriminalitu snížit.

Drogy, loupeže, útoky nožem. V Německu explodoval počet násilných činů u mladých cizinců

Zahraniční
Související témata:

Výběr článků

Načítám